Rijschool Bodegraven

Waarom kiezen voor Rijschool Bodegraven?


Wie op zoek is naar een betrouwbare rijschool waar hij zijn motorrijbewijs of autorijbewijs kan halen, is bij Rijschool Bodegraven  of Rijschool Gouda aan het juiste adres. Een team van deskundige instructeurs helpt je graag op weg naar het rijbewijs. Ook wanneer je faalangst, concentratieproblemen of ADHD hebt kunnen deze instructeurs je helpen. Ze zorgen ervoor je je op je gemak voelt en ze blijven vriendelijk wanneer je iets niet begrijpt. Bovendien krijg je bij Rijschool Bodegraven ter ondersteuning van de lessen plaatjes en video’s te zien op een tablet. Deze visuele middelen kunnen je helpen bij het begrijpen van verkeerssituaties en -regels. Rijschool Bodegraven beschikt over moderne, gebruiksvriendelijke lesauto’s. Je zult om precies te zijn les krijgen in een Volkswagen Golf. Een prettig autootje voor de beginnende automobilist!

Lessen volgen bij Rijschool Bodegraven

Bij Rijschool Bodegraven kun je kiezen uit verschillende lespakketten die allemaal een verschillend aantal rijlessen bevatten. Deze pakketten variëren van 10 tot 40 lessen van 45 minuten. De kosten van een aparte les bedragen 45 euro. Wanneer je voor een van de pakketten kiest, krijg je ook altijd een theorieboek om uit te leren voor het theorie-examen. Daarnaast is het praktijkexamen in het pakket inbegrepen. Tijdens de rijlessen rijd je vanzelfsprekend rond in het gebied waar ook de rij-examens afgelegd worden, zodat je tijdens het examen precies weet waar je rijdt en waar je op moet letten in het betreffende gebied. De woonplaatsen waar je onder andere doorheen komt zijn Moordrecht, Gouda en Waddinxveen.
Dankzij het gebruik van een leskaart weet de instructeur van Rijschool Bodegraven precies aan welke onderdelen hij en zijn leerling aandacht moeten besteden. Bijvoorbeeld aan het in- en uitvoegen op de snelweg, fileparkeren of het doen van de hellingproef. Een betere voorbereiding op het rij-examen is er niet!