Bromfietsrijles

Je bromfietsrijbewijs halen

De vrijheid van een brommer of scooter… heerlijk! Het geeft je vleugels. Nooit meer tegen de wind in trappen. Met een vriend of vriendin achterop cool cruisen door de stad. Maar als brommer- of scooterrijder ben je ook kwetsbaar. Tijdens onze theorie- en praktijklessen maken wij je daarvan bewust. In 4 praktijklessen bereiden wij je voor op het rijexamen, zodat jij verantwoord en veilig deelneemt aan het verkeer. Ons slagingspercentage voor het bromfietsexamen is 100%.

Wil jij je bromfietsrijbewijs of scooterrijbewijs halen? Neem contact met ons op.

Theorielessen bromfietsrijbewijs
Voor het halen van je bromfiets- of scooterrijbewijs moet je eerst in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Je kunt bij ons terecht voor privé theorielessen en natuurlijk ook voor lesmateriaal. Vanaf 15,5 jaar mag je theorie-examen doen.

Praktijk rijlessen bromfiets
Als je bent geslaagd voor je theorie-examen, mag je vanaf je 16e praktijk rijlessen volgen. In 4 rijlessen van 1 uur bereiden wij je voor op het praktijkexamen.

Wat kun je van onze bromfiets rijlessen verwachten?
Je krijgt rijles op een Peugeot Tweet scooter. De rijles start in Waddinxveen en vanuit daar rijden we naar Gouda. Zo doe je in het stadsverkeer ervaring op. De instructeur leert je om voorrang te verlenen, in- en uitvoegen en rijden op kruisingen en rotondes. Als je de scooter goed onder controle hebt en je veilig kunt rijden in het verkeer, mag je praktijkexamen doen. Het praktijkexamen leg je af bij het CBR in Gouda.

De kosten
4 praktijklessen (inclusief praktijkexamen): € 399,-
Een helm en eventueel beschermende kleding voor tijdens de lessen is bij ons aanwezig.
Bel of mail ons gerust als je meer wilt weten over je theorie-examen of brommer rijles.

In 1 of 2 dagen je rijbewijs voor je scooter of bromfiets halen? Neem contact op en volg een spoedcursus brommer/scooter.