Rijschool Oudewater

Eerlijk & Betrouwbaar

Kijk jij ook zo uit naar het rijden in je eigen auto? Of naar het maken van een gave roadtrip door Europa? Kom dan rijles volgen bij Rijschool Oudewater. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Met onze hoge slagingspercentages en ervaring met faalangst, ADHD en Autisme, kan iedereen bij ons snel en veilig zijn of haar rijbewijs halen.

Autorijbewijs halen bij Rijschool Oudewater

Autorijles bij Rijschool Oudewater

Onze ervaren instructeurs kunnen jou op een leuke manier snel aan je rijbewijs helpen. De rijlessen worden volledig aangepast op wat jij nodig hebt om in 1 keer te slagen voor je examen. Daarnaast zorgen de instructeurs voor een ontspannen sfeer, dit doen ze bijvoorbeeld door af en toe een grapje te maken.

Motorrijles bij Rijschool Oudewater

Misschien is het je al opgevallen; Er rijden steeds meer motoren op de weg. Dit heeft meerdere oorzaken. Ten eerste wordt motorrijden steeds populairder, ook onder vrouwen. Ten tweede is een motor, door de toenemende verkeersdrukte, ideaal om snel op je werk te geraken. Bij Rijschool Oudewater kan je, naast autorijlessen en aanhanger rijlessen, ook motorrijlessen volgen. Wij hebben diverse motorrijles pakketten. En door onze enthousiaste instructeurs, krijg jij alleen nog maar meer zin in motorrijden.

Aanhangwagen rijles

Wil jij graag met een paardentrailer kunnen rijden? Of juist met een caravan op vakantie? Dan is het nodig om je E achter B rijbewijs in het bezit te hebben. Bij onze rijschool is het mogelijk om je aanhanger rijbewijs in één enkele week te behalen. Meestal zijn er slechts 7 tot 10 rijlessen nodig om het rijexamen met succes af te leggen.

Motorrijles Bij Rijschool Oudewater

Proefles

Wil jij meer informatie over Rijschool Oudewater? Of wil je graag kennismaken met onze instructeurs? Neem dan contact met ons op door ons te bellen of het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om bij ons een gratis proefles aan te vragen. Tijdens die proefles maak je kennis met de instructeur, het voertuig en het rijden.

Het lesgebied van Rijschool Oudewater

Je kan ons vaak tegenkomen in de omgeving van Waddinxveen, Gouda en Zoetermeer. Zo geven wij zeer regelmatig motorrijles in Waddinxveen. Maar het komt ook geregeld voor dat wij autorijlessen in Schoonhoven geven. Bel ons gerust voor de mogelijkheden in jouw plaats. Rijschool Oudewater beperkt zijn lesgebied niet tot 1 enkele plaats.