Rijschool Zevenhuizen

Rijschool Zevenhuizen zorgt met persoonlijke aanpak dat jij veilig de weg op kunt!
rijschool-zevenhuizen

Spannend! Je bent 16,5 jaar en wilt beginnen met het nemen van rijlessen! Woon je in de omgeving van Zevenhuizen? Zoek dan niet verder. Rijschool Zevenhuizen biedt jou betaalbare rijlessen voor een goede kwaliteit. Onze rijschool is in 2007 opgericht door Kalai. Hij heeft een enorm grote passie voor het besturen van auto’s en andere motorvoertuigen, en besloot zijn passie opgericht door  voor zijn werk te gebruiken. Deze Rijschool Zevenhuizen staat bekend om het hoge slaginspercentage. Samen met instructeur Kalai bekijk je hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig zult hebben. De ene persoon heeft het autorijden immers sneller onder de knie dan de ander. Daarnaast zijn er geen wachttijden, dus je kunt meteen beginnen met het starten van de rijlessen!

Verschillende pakketten rijles mogelijk

Zoals gezegd zijn er verschillende mogelijkheden bij deze Rijschool Zevenhuizen of Rijschool Gouda. Ten eerste zijn er vier basispakketten A tot en met D. Deze pakketten hebben 10, 20, 30 en 40 rijlessen. Dit is inclusief een theorieboek en het praktijkexamen. Er kunnen echter redenen zijn waardoor je meer lessen nodig hebt. Zo kan het dat je last hebt van faalangst. Onze rijschool is de enige in de regio die zich hierop ook heeft gespecialiseerd. Je krijgt meer aandacht tijdens de lessen, en ook zorgt de instructeur ervoor dat je 15 minuten extra krijgt tijdens het praktijkexamen. Ook kun je een time-out aanvragen. Alles is erop gericht om het voor jou zo ontspannen mogelijk te maken. Daarnaast is het mogelijk om een spoedcursus te volgen bij de Rijschool Zevenhuizen. In dat geval heb je binnen een week al je rijbewijs op zak!

Meer informatie over Rijschool Zevenhuizen? Neem contact op.

Wil jij graag meer informatie over deze Rijschool Zevenhuizen? Neem dan nu contact op met Rijschool Kalai via de website. Instructeur Kalai neemt contact met je op om samen met jou de mogelijkheden te bespreken. Al vele leerlingen gingen je voor!