Rijschool Reeuwijk

Op zoek naar rijlessen in regio Reeuwijk? Ga naar Rijschool Kalai

Autorijles bij Rijschool Reeuwijk

Woon je in de regio van Reeuwijk en ben je op zoek naar een goede Rijschool Reeuwijk of Rijschool Gouda? Dan hoef je niet verder te zoeken! Rijschool Kalai is in 2007 door Karin Kalai opgericht en is er compleet op gericht om jou veilig en snel de weg op te helpen!

Persoonlijke, betrokken aanpak bij Rijschool Reeuwijk

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je graag rijlessen wilt gaan volgen. Ben je bijvoorbeeld 16,5 jaar en wil je graag starten met het behalen van je rijbewijs? Dan helpt de Rijschool Reeuwijk je graag verder. Ook is het mogelijk om losse rijlessen te volgen, voor als je bijvoorbeeld je rijbewijs al op zak hebt, maar toch nog wat onzeker achter het stuur zit.

Rijles met faalangst, ADHD of Autisme

Daarnaast biedt de Rijschool Reeuwijk als een van de weinigen in de regio rijlessen aan voor mensen met faalangst. Dit kan een enorm probleem voor mensen zijn die hun rijbewijs willen halen. Ook bij concentratieproblemen, ADHD en autisme kunnen wij helpen. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je zo min mogelijk druk voelt tijdens het rijden. Ook heb je tijdens het praktijk examen extra tijd en recht op een timeout. Er wordt dus van alles aan gedaan om het zo comfortabel mogelijk voor je te maken.

Motorrijles bij Rijschool Reeuwijk

Verschillende lespakketten van Rijschool Reeuwijk

De Rijschool Kalai werkt met verschillende lespakketten van 10, 20, 30 en 40 rijlessen. Deze rijlessen duren 60 minuten en zijn inclusief theorieboek en praktijkexamen. Het is ook mogelijk om een spoedcursus te volgen. Zo is het mogelijk om binnen een week je rijbewijs te behalen! Hiervoor bekijkt de Rijschool Reeuwijk eerst of dit wel haalbaar is. Voor de ene persoon vergt dit meer inspanning dan de ander. Het houdt immers in dat je gemiddeld drie tot vier uur achter het stuur zit. Na de eerste dag kan de instructeur inschatten of dit in jouw situatie haalbaar is.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!

Ben jij geïnteresseerd in rijlessen bij deze Rijschool Reeuwijk? Neem dan nu vrijblijvend contact op met de Rijschool Kalai. Kalai neemt persoonlijk contact met je op, zodat je gelijk een goede kennismaking met je instructeur hebt. Wij doen er alles aan om je veilig aan je rijbewijs te helpen!

Het lesgebied van onze rijschool

Wij hebben een relatief groot lesgebied. Daardoor is de kans groot dat je ons tegenkomt. Of we nou aanhangerijles of motorrijles geven. Zo zou je ons bijvoorbeeld kunnen tegen komen tijdens autorijlessen in Gouda of motorrijlessen in Moordrecht. Maar je zou ons ook langs kunnen zien komen tijdens het geven van brommerrijles in Boskoop en aanhangerrijles in Waddinxveen. Woon jij in de buurt? Of denk je dat je buiten ons lesgebied woont? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.