Rijschool Schoonhoven

Snel je rijbewijs halen?

Rijschool Schoonhoven kenmerkt zich door zijn hoge slagingspercentage. Met onze persoonlijke aanpak weet je zeker dat jij je rijbewijs op een hoog tempo kan behalen. Doordat de instructeurs voor een ontspannen sfeer zorgen tijdens de lessen, zit jij altijd ontspannen achter het stuur. Kortom; De rijlessen zijn zowel leerzaam als leuk.

Extra aandacht bij Rijschool Schoonhoven

Wij zijn één van de weinige rijscholen in de omgeving die ervaring heeft met zowel faalangst als ADHD en Autisme. Wij passen de lessen aan aan jouw tempo en zorgen ervoor dat jij op een leuke manier je rijbewijs kan halen. En dat zonder stress! Wij zorgen ervoor dat jij straks met zelfvertrouwen achter het stuur kan springen.

Motorrijles bij Rijschool Schoonhoven

Rijles bij Rijschool Schoonhoven

Bij onze rijschool geven wij niet alleen autorijlessen. Het is namelijk ook mogelijk om bij ons je felbegeerde motorrijbewijs te halen. De enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat jij met veel plezier je rijbewijs haalt. Daarnaast geven wij ook nog brommerrijles en aanhangwagenrijles. Je kan dus, na het behalen van je autorijbewijs, direct je E achter B rijbewijs bij ons halen.

Gratis een proefles volgen?

Wil jij een gratis proefles volgen? Bij Rijschool Schoonhoven is dat geen probleem. Tijdens deze les maak je kennis met het voertuig, de instructeur en het rijden zelf. Je krijgt gelijk was basis informatie over het voertuig. Aarzel dus niet om ons te bellen of vul ons contactformulier in. Dan geven we je graag meer informatie.

Ons lesgebied

Het lesgebied van onze rijschool beperkt zich niet enkel tot Schoonhoven. Ook als je in Gouda of Waddinxveen woont, kan je bij ons rijlessen volgen. Je kan ons dan ook vaak tegenkomen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Je kan ons bellen, maar je kan ook ons contactformulier invullen. Dan gaan wij jou zo spoedig mogelijk verder helpen.