Rijschool Gouderak

Waarom lessen bij Rijschool Gouderak

De rij-instructeurs bij deze rijschool zijn jong, enthousiast en hebben een passie voor het rijden op de weg. Zij houden echt van hun werk. Dit zorgt ervoor dat de lessen relaxt en vooral leerzaam zijn. Daarom kan je bij Rijschool Gouderak snel en op een leuke manier je rijbewijs halen.

Autorijles in Gouderak bij Rijschool Gouderak

Rijles bij onze rijschool

Of je nu een autorijbewijs, motorrijbewijs of rijbewijs ‘E’ wilt halen, de lessen bij Rijschool Gouderak zorgen ervoor dat je slaagt. Bij de lessen maken we gebruik van diverse visuele middelen als plaatjes en video’s om uit te leggen wat je moet doen in bepaalde verkeerssituaties. Bijvoorbeeld hoe je een U-bocht maakt en hoe je een turborotonde passeert. Op een leskaart houden we bij welke onderdelen je als leerling beheerst en welke nog niet. Hierdoor blijft het iedere les duidelijk wat er geoefend moet worden.

De lessen van Rijschool Gouderak

Bij Rijschool Gouderak krijg je les in een Volkswagen Golf. Omdat dit een hele fijne en moderne auto waar een beginnende automobilist goed mee uit de voeten kan. Ook heeft iedere leerling een vaste rij-instructeur. Daardoor is deze altijd op de hoogte van het niveau en de valkuilen van zijn leerling. Tijdens de lessen zul je rondrijden in de omgeving van Gouda, Waddinxveen en Moordrecht.

De tarieven en pakketten van Rijschool Gouderak

Wat betreft de autorijlessen zijn er vier pakketten waar je uit kunt kiezen. Namelijk: pakket A, B, C en D. In deze pakketten zitten 10, 20, 30 of 40 lesuren. Wanneer je een losse les wilt volgen, kost deze 45 euro. Ook zit bij elk pakket het deelname aan het praktijkexamen inbegrepen. En daarnaast een theorieboek voor het oefenen voor je theorie-examen. Een bijzonder kenmerk van onze rijschool is dat je ook lessen kunt volgen wanneer je concentratieproblemen, faalangst of ADHD hebt. Omdat wij, van Rijschool Gouderak, één van de weinige rijscholen in de omgeving zijn, die daar ervaring mee hebben.