Rijschool Gouda

Rijles volgen bij Rijschool Gouda?

Ben je eindelijk oud genoeg om autorijles te volgen? En zoek jij een geschikte rijschool in de omgeving? Dan helpen wij je bij Rijschool Gouda graag verder! Onze instructeurs hebben al jaren ervaring in het geven van autorijlessen in Gouda.

Geslaagde leerling van Rijschool Gouda

Ben ik oud genoeg voor autorijlessen?

Je mag al vanaf 16,5 jaar autorijlessen volgen, en afrijden mag al vanaf 17 jaar. Bij Rijschool Gouda helpen we je graag op een leuke manier, snel aan je rijbewijs. Wij passen de rijles aan op jouw tempo, zo blijft het lessen leuk en kan je daarna met goed vertrouwen aan het examen deelnemen. Wel is het slim om al vroeg te beginnen met je autotheorie, dat kan al vanaf 16 jaar. Kijk hier voor ons tarieven. Of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Rijschool Gouda voor professionele autorijles

Wil je op professionele wijze autorijles volgen bij een erkende rijschool? Dan ben je bij Rijschool Gouda aan het juiste adres. Rijschool Kalai staat bekend om het hoge slagingspercentage, iets waar jij optimaal van kunt profiteren. Naast het volgen van een gewone opleiding, kun je er ook terecht voor bijvoorbeeld motorrijles of een spoedcursus. Meld je aan voor een eerste proefles.

Rijschool Gouda, autorijles in Gouda

Nieuwe regelingen praktijkexamen auto

Er zijn onlangs wat wijzigingen geweest omtrent de examens voor het autorijbewijs. Vroeger oefende je het in een bocht of rechte lijn achteruit rijden tijdens het volgen van de autorijlessen, maar kwam dit nooit voor op het examen. Vanaf dit jaar komen deze oefeningen mogelijk wel op het examen. Dus nu heb je, naast halve draai, parkeren, noodstop, etc. Ook de kans dat je achteruit moet rijden. Bij Rijschool Gouda zorgen wij er uiteraard voor dat je ook deze oefeningen goed kan.

De voordelen van rijlessen volgen bij Rijschool Gouda

Waarom je kiest voor rijles volgen bij Rijschool Kalai in Gouda? Je kunt altijd direct starten met je eerste autorijles. De lessen zijn van uitstekende kwaliteit en bovendien prima betaalbaar. Rijschool Gouda is een betrokken en persoonlijke rijschool, waardoor altijd het beste in jou naar boven wordt gehaald. Ook als je last hebt van faalangst, kun je je probleemloos aanmelden bij ons. Neem contact op via mail of telefoon voor een eerste kennismaking met je nieuwe rijinstructeur.

Ons werkgebied

Het is bij ons mogelijk om auto- en motorrijlessen te volgen in Gouda. Maar het is ook mogelijk om in andere plaatsen rijles te krijgen. Zo kun je bij ons je motorrijbewijs halen in Boskoop of je aanhangerrijlessen volgen in Waddinxveen. Maar het is ook mogelijk om brommerrijles in Moordrecht te volgen of je autorijbewijs in Reeuwijk te halen. Zoals je ziet hebben te veel mogelijkheden om op te noemen. Neem gerust contact op om erachter te komen wat de mogelijkheden voor jou zijn.