Rijschool Gouda

Autorijles in Gouda bij rijschool Gouda

Ben je eindelijk oud genoeg om autorijles te volgen? Of wil je juist je brommerbewijs halen? Of wil je misschien eindelijk je motorrijbewijs halen? Dan is het tijd om te zoeken naar een rijschool die bij jou past. De instructeurs van rijschool Gouda hebben al jaren ervaring in het geven van autorijlessen in Gouda. Wij helpen je snel en veilig aan je rijbewijs!

Geslaagde leerling van Rijschool Gouda

Ben ik oud genoeg voor autorijlessen?

Je mag al vanaf 16,5 jaar beginnen met autorijles, en afrijden mag al vanaf 17 jaar. Bij rijschool Gouda helpen we je graag op een leuke manier, snel aan je rijbewijs. Het is verstandig om op tijd te beginnen met het leren voor je autotheorie, dat kan al vanaf 16 jaar. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig, dus wij raden altijd aan om te zorgen dat je je theorie al gehaald hebt voor je begint met het volgen van rijlessen.

Hoog Slagingspercentage bij autorijschool Gouda

Bij ons ben je zeker van professionele autorijles in Gouda. Wij staan bekend om het hoge slagingspercentage, iets waar jij optimaal van kunt profiteren. Naast autorijlessen, kan je ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld motorrijlessen of een spoedcursus. Meld je aan voor een eerste proefles.

Autorijles in Gouda bij Rijschool Gouda

Nieuwe regelingen praktijkexamen autorijles

Er zijn onlangs wat wijzigingen geweest omtrent de examens voor het autorijbewijs. Vroeger oefende je het in een bocht of rechte lijn achteruit rijden tijdens de autorijlessen, maar kwam dit nooit voor op het examen. Vanaf dit jaar komen deze oefeningen mogelijk wel op het examen. Bij autorijschool Gouda zorgen wij dat je ook op die oefening bent voorbereid. Zo kom bij je rijexamen niet voor verassingen te staan en kan je vol zelfvertrouwen je examen doorlopen.

(Auto)rijles Westergouwe bij rijschool Gouda

Ook in de nieuwe wijk van Gouda; Westergouwe, is het mogelijk om rijles bij ons te volgen. Wij hebben daar al meerdere leerlingen snel en veilig aan hun rijbewijs geholpen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van het volgen van (auto)rijlessen in Westergouwe te bespreken.

Motorrijlessen volgen in Gouda

Je kan ook motorrijlessen volgen bij rijschool Gouda. Motorrijden wordt de laatste jaren steeds populairder, dat komt mede doordat meer vrouwen hun motorrijbewijs willen halen, maar er gaan ook steeds meer mensen met de motor naar hun werk. Om het motorrijbewijs te kunnen halen zijn er meerdere stappen. Er zijn 3 examens: AVB, AVD en theorie. Maar er zijn ook 3 rijbewijzen: A1, A2, A2 (Code 80) en A. Wij leggen je graag uit hoe dit werkt. Bel ons gerust voor meer informatie over het volgen van motorrijlessen, of plan een proefles in om te kijken hoe het motorrijden bevalt. We zien je snel!

Geslaagde leerling motorrijbewijs Rijschool Gouda

Waarom rijlessen volgen bij autorijschool Gouda

Je kan bij ons altijd direct starten met je eerste autorijles. De lessen zijn zowel leerzaam als betaalbaar. Onze rijschool is betrokken en persoonlijk, waardoor altijd het beste in jou naar boven wordt gehaald. Heb jij last van faalangst of heb je een vorm van Autisme of ADHD? Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij passen de lessen aan, zodat jij de aandacht en tijd krijgt die je nodig hebt om veilig en snel te kunnen slagen. Wij leveren ook speciale examens zoals faalangst examens en A-examens (Voor bijvoorbeeld autisme en ADHD). Deze zijn er zowel voor motor als voor auto. Daardoor heb jij bij rijschool Gouda de meeste kans van slagen!

Het werkgebied van rijschool Gouda

Het is bij ons mogelijk om auto- en motorrijlessen te volgen in Gouda. Maar het is ook mogelijk om in andere plaatsen rijles te krijgen. Zo kun je bij ons je motorrijbewijs halen in Boskoop of je aanhangerrijlessen volgen in Waddinxveen. Er zijn bij ons veel mogelijkheden en we vertellen je graag meer over Autorijles in Gouda. Je kan je altijd inschrijven voor een gratis proefles om kennis te maken met onze instructeurs.