Rijschool Gouda

Rijles bij Rijschool Gouda

Ben je eindelijk oud genoeg om autorijles te volgen? En zoek jij een geschikte rijschool in de omgeving? De instructeurs van Rijschool Gouda hebben al jaren ervaring in het geven van autorijlessen in Gouda. Wij helpen je snel en veilig aan je rijbewijs!

Geslaagde leerling van Rijschool Gouda

Ben ik oud genoeg voor autorijlessen?

Je mag al vanaf 16,5 jaar beginnen met autorijles, en afrijden mag al vanaf 17 jaar. Bij Rijschool Gouda helpen we je graag op een leuke manier, snel aan je rijbewijs. Het is verstandig om op tijd te beginnen met het leren voor je autotheorie, dat kan al vanaf 16 jaar.

Hoog Slagingspercentage bij Rijschool Gouda

Bij Rijschool Gouda ben je zeker van professionele autorijlessen. Wij staan bekend om het hoge slagingspercentage, iets waar jij optimaal van kunt profiteren. Naast autorijlessen, kan je ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld motorrijlessen of een spoedcursus. Meld je aan voor een eerste proefles. Dan laten we je kennismaken met het rijden en kan je de instructeur ontmoeten.

Rijschool Gouda, autorijles in Gouda

Nieuwe regelingen praktijkexamen autorijles

Er zijn onlangs wat wijzigingen geweest omtrent de examens voor het autorijbewijs. Vroeger oefende je het in een bocht of rechte lijn achteruit rijden tijdens de autorijlessen, maar kwam dit nooit voor op het examen. Vanaf dit jaar komen deze oefeningen mogelijk wel op het examen. Dus nu heb je, naast halve draai, parkeren, noodstop, etc. Ook de kans dat je achteruit moet rijden. Bij Rijschool Gouda zorgen wij er uiteraard voor dat je ook deze oefeningen goed kan.

Waarom rijles volgen bij ons

Je kan bij ons altijd direct starten met je eerste autorijles. De lessen zijn zowel leerzaam als betaalbaar. Onze rijschool is betrokken en persoonlijk, waardoor altijd het beste in jou naar boven wordt gehaald. Heb jij last van faalangst of heb je een vorm van Autisme of ADHD? Dat is bij ons geen enkel probleem. Neem contact op via mail of telefoon voor een eerste kennismaking met je nieuwe rijinstructeur.

Het werkgebied van Rijschool Gouda

Het is bij ons mogelijk om auto- en motorrijlessen te volgen in Gouda. Maar het is ook mogelijk om in andere plaatsen rijles te krijgen. Zo kun je bij ons je motorrijbewijs halen in Boskoop of je aanhangerrijlessen volgen in Waddinxveen. Er zijn bij ons veel mogelijkheden en we vertellen je graag meer over onze rijschool.