Rijschool Haastrecht

Betrouwbare rijschool? Rijschool Haastrecht!

Als jij een betrouwbare rijschool zoekt. En je woont in de omgeving van Haastrecht, dan ben je bij Rijschool Haastrecht aan het juiste adres. Onze rijschool bestaat al sinds 2007 en heeft een hoog slagingspercentage. Bij onze rijschool haal je snel je rijbewijs!

Autorijles bij Rijschool Haastrecht

Rijles bij Rijschool Haastrecht

Tijdens de eerste les maakt de instructeur samen met jou een lesplan hoe jij het beste je praktijkexamen kunt behalen. Iedereen heeft immers een ander niveau en andere wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een spoedcursus te volgen. Dit betekent dat je binnen een week al je rijbewijs op zak kunt hebben! Dit moet natuurlijk wel haalbaar zijn. Daarvoor is het belangrijk dat de instructeur kijkt hoe het met jouw rijvaardigheid gesteld is. Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat je last hebt van faalangst, ADHD of autisme hebt. Ook in dat geval kun je bij de Rijschool Haastrecht terecht. Dankzij een speciaal lesplan zorgen we ervoor dat alle aandacht en tijd naar jou uitgaat. We zorgen ervoor dat je extra tijd krijgt tijdens het praktijk examen en dat er een mogelijkheid voor een timeout is. Zo proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met ieder zijn wensen.

Aanhangwagen Rijbewijs

Rijschool Haastrecht geeft ook aanhangerrijlessen. Onze ervaren instructeurs zullen je snel en op een leuke manier aan je rijbewijs helpen! Wij hebben 1 pakket voor aanhanger, maar je kan natuurlijk ook gaan voor losse lessen. Het pakket is uiteraard voordeliger. De lessen beginnen vaak vanuit Gouda, daar staat de aanhanger en moet deze aangekoppeld worden (Ook onderdeel van het examen). Meestal ben je binnen 1 week al klaar met het behalen van je rijbewijs! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Aanhangerrijles bij Rijschool Haastrecht

Wil jij meer informatie?

Wil jij graag op een ontspannen manier leren rijden bij een fijne Rijschool Haastrecht? Neem dan nu contact met ons op. Wij nemen persoonlijk contact met je op en spreken af wanneer we de eerste rijles hebben. We doen er alles aan om je verantwoord en veilig de weg op te helpen.

Het lesgebied van Rijschool Haastrecht

Er is een grote kans dat je ons wel eens voorbij ziet komen. Wij hebben namelijk een relatief groot lesgebied. Zo kan je ons bijvoorbeeld tegenkomen tijdens brommerrijlessen in Oudewater, maar je kan ons soms ook zien met motorrijles in Waddinxveen. Wat ook zou kunnen is dat je ons voorbij ziet komen met onze lesauto tijdens een autorijles in Reeuwijk. Heb jij vrienden in die omgeving die ook een rijinstructeur zoeken? Laat ze dan contact met ons opnemen voor de mogelijkheden!