Spoedcursus

Spoedcursus rijbewijs halen
Binnen een week of een paar weken je rijbewijs halen? Dat kan. Wij bieden voor steeds meer mensen uitkomst door met spoed auto-, motor-, auto+aanhanger- en bromfietsrijlessen te verzorgen. De redenen voor de ‘spoed’ lopen uiteen. Voor de een is het snel hebben van het rijbewijs B een must voor zijn of haar baan. Voor de ander betekent het comfort en gemak: in de twee weken dat je vakantie hebt je rijbewijs halen. Ideaal voor wie houdt van de vijfde versnelling.

Spoed autorijles
Of je ook ècht een spoedcursus voor de auto kunt volgen, hangt af van hoe snel jij leert, hoe jouw inzicht op de weg is en in hoeverre je feeling hebt met het voertuig. De opzet van een spoedcursus is dat je 3 tot 4 uur per dag autorijles hebt. Tijdens de eerste paar lessen kijken we op basis van je instapniveau naar jouw weginzicht, voertuigcontrole en leercurve. Na 3 of 4 lessen hebben wij een goed beeld van de vooruitgang en kunnen we aangeven op welke termijn we jou kunnen laten afrijden.

De kosten
Het tarief is afhankelijk van hoeveel lessen je nodig hebt. Je ontvangt een prijsindicatie op het moment dat we ook kunnen bepalen hoeveel lessen je (nog) nodig hebt.

Spoed motorrijles

Binnen een week je motorrijbewijs halen? Meld je aan voor een introducties

In twee dagen je BE rijbewijs halen?
Volg een spoedcursus auto + aanhanger. Informeer naar de mogelijkheden.

In een dag of twee dagen je scooter- of bromfietsrijbewijs halen?

Volg een paar lessen per dag en doe direct examen. Laat ons weten wanneer je wilt afrijden, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen.