Rijschool Waddinxveen

Wie zijn wij?

Rijschool Waddinxveen is een hoog aangeschreven rijschool in Waddinxveen en omgeving. Je kan bij ons komen voor professionele autorijles, maar het is ook mogelijk om bij ons examen te doen voor de motor, de brommer en de aanhangwagen. Wij passen de rijlessen aan op de persoon. Dat maakt het voor cursisten een stuk aantrekkelijker om af te rijden voor het praktijkexamen. Ben je op zoek naar een rijschool? Meld je dan aan voor een proefles bij onze rijschool. Dan kan je kennismaken met het rijden.

Geslaagde leerling bij Rijschool Waddinxveen

Wie is de doelgroep van Rijschool Waddinxveen?

Onze rijschool streeft ernaar om iedereen op te leiden die graag het autorijbewijs wenst te behalen. Maar je kan ook bij ons terecht voor het behalen van je aanhangerrijbewijs. Bovendien kunnen ook leerlingen die bang zijn om de weg op te gaan hier een faalangsttraining volgen. Onze instructeurs nemen de ruimte om deze personen optimaal te begeleiden. Daardoor wordt het gemakkelijker om het rijbewijs te bemachtigen en te genieten van het autorijden. Dan kan je eindelijk die roadtrip doen waar je al maanden van droomt.

Rijschool Waddinxveen – Alle voordelen op een rij

Iedereen die zich aanmeldt bij Rijschool Kalai, profiteert direct van een aantal voordelen. Zo kenmerkt onze rijschool zich door een hoog slagingspercentage. En krijg je niet te maken met wachttijden. Je kunt dus direct aan de slag met praktijklessen in Waddinxveen. Daarnaast zorgen onze instructeurs dat de rijlessen leuk blijven. Dat doen ze door bijvoorbeeld grapjes te maken tijdens de rijlessen. Op die manier ontstaat er minder spanning. Dat geeft meer rust en meer zelfvertrouwen. En dat zorgt er weer voor dat je sneller kan afrijden en makkelijker kan slagen.

Rijles Triangel Waddinxveen

Ook in de nieuwste wijk van Waddinxveen, de Triangel, biedt Rijschool Waddinxveen autorijlessen en motorrijlessen aan. Je zult ons daarom ook regelmatig tegenkomen tijdens onze rijlessen in de Triangel. Wil jij ook autorijles, motorrijles, brommerrijles of aanhanger rijles? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Autorijlessen nemen bij Rijschool Waddinxveen

Individuele aanpak

Individuele aandacht staat bij Rijschool Waddinxveen te allen tijde centraal en dus geniet je van een persoonlijke aanpak. Wij houden rekening met jouw persoonlijkheid en hoe jij het beste leert. Tenslotte bieden wij de mogelijkheid tot het nemen van proefexamens. Dat is de perfecte voorbereiding voor het daadwerkelijke praktijkexamen!

Werkgebied van Rijschool Waddinxveen

Naast motor- en autorijlessen in en rond Waddinxveen, bieden wij ook rijlessen aan in andere plaatsen. Zo geven wij bijvoorbeeld motorrijles in Gouda. Maar je kan bij ons ook je brommerrijbewijs halen in Moordrecht. Onze rijschool is dus actief in vrijwel alle plaatsen in de buurt. Je kan ook je aanhangerrijles volgen in Reeuwijk en autorijlessen in Boskoop. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden! Dan helpen wij van Rijschool Waddinxveen je graag verder!