Rijschool Hazerswoude

Ben je op zoek naar een ontspannen manier van rijlessen? Kijk dan bij Rijschool Kalai

Het nemen van rijlessen kan voor mensen erg spannend zijn. Je hebt immers de verantwoordelijkheid over een auto, en je moet tijdens een praktijkexamen in een keer kunnen laten zien dat jij op een goede manier kunt deelnemen aan het verkeer. Bij de Rijschool Hazerswoudezorgen we ervoor dat je op een ontspannen manier rijles krijgt van onze instructeurs. We maken speciaal voor jou een individueel lesplan. Door deze persoonlijke aanpak zorgen we dat jij rijles krijgt op de manier die bij jou het beste past. Onze rijschool is in 2007 opgericht door Karim Kalai. Inmiddels zijn er dankzij onze ervaren instructeurs vele geslaagde leerlingen veilig op de weg.

Motorrijles bij Rijschool Hazerswoude

Individueel lesplan van Rijschool Hazerswoude

De Rijschool Hazerswoude hanteert vier lespakketten, van 10 tot en met 40 lessen. Omdat naar jouw individuele wensen en niveau gekeken wordt, is het natuurlijk mogelijk om extra lessen te volgen. Heb je bijvoorbeeld last van faalangst? Of heb je last van ADHD en autisme? De Rijschool Hazerswoude is de enige in de omgeving die speciale lessen geeft voor mensen die hier last van hebben. We houden bijvoorbeeld rekening met de faalangst door meer uitleg en tijd aan je te geven. Ook krijg je bij het praktijkexamen meer tijd en de mogelijkheid voor een time-out. We doen er alles aan om jou zo ontspannen en verantwoord mogelijk achter het stuur te laten plaatsnemen. Wil je echter zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dan is het mogelijk om bij de Rijschool Hazerswoude een spoedcursus te volgen. Je kunt dan binnen een week je rijbewijs op zak hebben!

Neem contact op met Rijschool Hazerswoude

Wil je graag meer informatie over deze Rijschool Hazerswoude? Neem dan contact met ons op via de website. We bellen je persoonlijk terug om je uitleg te geven over onze werkwijze. Ook kun je gemakkelijk je eerste rijles bij ons afspreken via de website. We wensen je alvast veel rijplezier!