Scooter rijles

Of het nu is om snel en makkelijk bij school te komen of om even boodschappen te halen. Een scooter hebben is altijd fijn. Het hebben van een scooterrijbewijs geeft je vrijheid die je met de fiets niet hebt. Maar om deze te halen heb je wel scooter rijles nodig.

Scooter rijbewijs

Kwetsbaar

Wat een nadeel is van het scooter rijden is dat je kwetsbaar bent. Je gaat snel en bent klein, hierdoor zien autobestuurders de scooterbestuurders vaak niet. Tijdens de rijlessen bij onze scooter rijschool leren wij jou hoe je veilig kan deelnemen aan het verkeer op je scooter.

Scooter rijles

De meeste leerlingen kunnen al in 4 praktijklessen hun scooterrijbewijs behalen. Houdt er wel rekening me dat je, voor je begint met scooter rijles, eerst je scooter theorie moet behalen. Dit mag al vanaf 15,5 jarige leeftijd.

Rijles in Gouda, Reeuwijk en Waddinxveen

De scooter rijlessen vinden plaats in Gouda, Reeuwijk en Waddinxveen. Wij proberen zoveel mogelijk de examen routes te imiteren zodat je weet wat je kan verwachten op de examens. Ook zorgen we ervoor dat alle mogelijke bijzondere situaties voorbij komen, zodat je weet wat te doen.

Scooter rijles bij Kalai

Wil jij graag je scooter rijbewijs halen? Kom dan rijlessen volgen bij onze rijschool, rijschool Kalai. Onze instructeurs leren je dan op een leuke en leerzame wijze hoe je veilig kan deelnemen aan het verkeer. Wij hebben 100% slagingskans, dus twijfel niet en plan je eerste les in!